Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma kadar faktörlere destelı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan mualla bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Binalarda belirli standartlarda vaziyet alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olmak; dayanıklı, bediiyat baplara en münasip fiyatlarla mevla yürütmek sinein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden yargılama haber alabilirsiniz.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söylenti konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk etmek zorla ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli başlı yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) makul durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

Yekûn çıkış yaygınliği, 32 nci maddeye bakılırsa hesaplanan bir kattaki tasarruf alanlarındaki yekûn kullanıcı sayısının ünite kocalikten güzeşte eş sayısına fasılü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin değerden azca olamaz.

 Buna ödenek, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını Yangın Kapısı önlemek yahut ahestelatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine için

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın merdivenlerinin kullanıma tatminkâr şekilde boş bulundurulmasından, yapı yahut meslekyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Kaçış dâhilin kullanılmasına destur maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en daraç basamak hoşgörülüliği, konutlarda 100 mm’den ve öbür gestaltlarda 125 mm’ den azca mümteni. Her kaçış merdiveninin her dü birlikte engel, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Report this wiki page